Skip to main content

Palvelut

Purjehduselämykset

H2O Sailing järjestää kaikenlaisia kuljetuksia ja elämyksiä vesillä. Purjehduksen lisäksi voimme ottaa veneeseen vaikkapa kokin, pitopalvelun, shampanjakouluttajan, trubaduuin tai vaikkapa stand-up -koomikon. Valmiita paketteja tulemme tarjoamaan H2O:n verkkokaupassa mutta parhaaseen tulokseen tullaan, kun räätälöidään retki juuri teidän porukallenne.

Hääkuljetukset

Hääpäivä on yksi ihmisen ikimuistoisimmista hetkistä. H2O Sailing voi toimia myös vaikkapa hääparin, kaasojen ja bestmanien sekä vanhempien / appivanhempien kuljettajana. Mikäpä olisi hienompaa kuin mennä uljaalla purjeveneellä esim.Suomenlinnan kirkosta juhlapaikalle purjeveneellä?

Veneiden siirrot

Älä anna syyssiirron tai kevätnoudon stressata. Me autamme.

Veneen siirto satamasta A satamaan B käy pääsääntöisesti kätevimmin vesitse. Aina oma aika ei kuitenkaan riitä siirron tekemiseen ja tarvitaan luotettava miehistö

Kokenut kippari siirtää veneitä pitkiäkin matkoja. Mikäli syksy tulee liian nopeasti, tai keväällä et ehdi itse venettäsi telakalta hakea, niin me autamme. Myös moottorivenekokemusta löytyy, vaikka tällä sivulla paljon purjeveneistä puhutaankin.

Ota yhteyttä kippariimme Sami Salliin ja keskustele mahdollisesta aluksesi siirtopurjehduksesta.

Katsastukset

Kipparimme Sami toimii myös venekatsastajana. Otapa siis yhteyttä,  jos tällaiselle on tarvetta.